در سالهای اخیر جراحی با لیزر برای اصلاح عیوب انکساری چشم شامل نزدیکبینی، دوربینی و آستیگمات بسیار مورد استقبال افراد قرار گرفته است. عملهای لیزیک، لازک و PRK که برای شکل دادن به قرنیه انجام میشود، هزینه نسبتا زیادی دارد و تامین این هزینه برای خیلی از افراد مشکل است. از آنجا که این عملها از نظر بیشتر شرکتهای بیمه نوعی عمل زیبایی محسوب میشوند، بیمه تکمیلی به طور معمول پوششی برای خسارت آن پرداخت نمیکند. اما با استفاده از بیمه تکمیلی درمان بیمه سامان میتوان هزینههای درمانی چشم را جبران کرد. در این مطلب هزینه عمل جراحی چشم در بیمه تکمیلی سامان، لنز و عینک را بررسی میکنیم. پیش از آن مختصری درباره خدمات بیمه تکمیلی گروهی برای جبران هزینههای درمانی مربوط به چشم ارائه میکنیم.
هزینههای درمانی مربوط به چشم در بیمه تکمیلی گروهی
بیمه تامین اجتماعی بخشی از هزینه عینک طبی را پرداخت میکند. البته هزینه تعویض شیشه عینک هر دو سال یکبار و هزینه قاب عینک را هر ده سال یکبار تا سقف مشخصی پرداخت میکند. عملهای اصلاح عیوب انکساری مانند لیزیک و لازک و عکسبرداری از قرنیه قبل از عمل نیز در بیمه تامین اجتماعی تحت پوشش قرار ندارد. بیمه تامین اجتماعی تنها هزینه جراحیهای مربوط به درمان بیماریهای چشم نظیر آب سیاه یا بیماریهای چشمی ناشی از دیابت را پرداخت میکند. بیمه سلامت هم که یکی از بیمهنامههای پایه است در پرداخت هزینههای درمانی مربوط به چشم، شرایطی مشابه بیمه تامین اجتماعی دارد. شرکتهای بیمه که بیمه تکمیلی گروهی ارائه میکنند بر اساس قرارداد بین شرکت بیمه و سازمان یا شرکت متقاضی پوششها و تعهداتی را تعیین میکنند. بیمههای گروهی که تقریبا در همه شرکتهای بیمه یکسان است برای شماره چشم بالای 3 دیوپتر هزینههای عمل لیزیک و لازک را پرداخت میکند. همچنین جراحیهای مربوط به درمان چشم و آزمایشهای پیش از عمل جراحی نیز تا سقف مشخصی تحت پوشش بیمه تکمیلی گروهی قرار میگیرد.
هزینههای درمانی مربوط به چشم در بیمه تکمیلی سامان
بیمه تکمیلی انفرادی از سوی چند شرکت بیمه ارائه میشود. در این بخش از مقاله به بررسی هزینه عمل جراحی چشم در بیمه تکمیلی سامان میپردازیم. لازم است بدانید بیمه تکمیلی انفرادی سامان هزینههای عینک و لنز طبی را پرداخت نمیکند. رفع عیوب انکساری چشم که به وسیله عمل لیزیک و لازک انجام میشود تحت پوشش بیمه تکمیلی انفرادی سامان قرار دارد. پیش از انجام عمل چشم با تجویز پزشک آزمایشهایی جهت بینایی سنجی و عکسبرداری از قرنیه ضروری است تا شرایط چشم برای امکان عمل مورد بررسی قرار بگیرد. بیمه تکمیلی انفرادی سامان هزینههای پاراکلینیکی نوع اول شامل: تستهای بینایی سنجی، پنتاکم، فوندوسکوپی، کانفواسکن، انتروپیون، پاکیمتری و. و هزینههای پاراکلینیکی نوع دوم شامل عکسبرداری از قرنیه یا OTC، آنژیوگرافی چشم و. را قبل از عمل جراحی جبران میکند. بیمه تکمیلی انفرادی سامان در طرحهای مختلف مهر، سروش، شمیم، وصال و عقیق سقف تعهدات متفاوتی برای جبران هزینههای پاراکلینیکی نوع اول، پاراکلینیکی نوع دوم و عمل لیزیک و لازک ارائه میکند. نکته مهم این است که تنها بیمهگذارانی میتوانند از پوشش عمل جراحی چشم استفاده کنند که شماره چشم آنها بیش از 3 دیوپتر باشد. همچنین دوره انتظار عمل چشم 3 ماه در نظر گرفته شده است. اگر بیمهگذار قبل از بیمهنامه مشکل بینایی یا بیماری چشمی خاصی داشته باشد امکان استفاده از پوششهای بیمهای را ندارد. کاشت لنز ثابت که نوعی عمل زیبایی محسوب میشود در پوشش بیمه قرار ندارد. اگر بیمهگذار در طول مدت برخورداری از بیمهنامه انفرادی سامان به بیماریهای چشمی نظیر آب سیاه یا آب مروارید مبتلا شود تحت پوشش تعهدات بیمه قرار گرفته و میتواند برای جبران هزینههای بیمارستانی از بیمه خود استفاده کند.
انواع بیمه و بیمه تکمیل درمان بیمه ,تکمیلی ,هزینههای ,هزینه ,سامان ,جراحی ,بیمه تکمیلی ,تکمیلی انفرادی ,انفرادی سامان ,درمانی مربوط ,پرداخت میکند ,بیمه تکمیلی انفرادی ,تک منبع
درباره این سایت